TOIMISTO

  Arkkitehtuuritoimisto Hirvonen - Huttunen on vuonna 1992 perustettu rakennus- ja ympäristösuunnittelutoimisto. Yhtiömiesten (Timo Hirvonen ja Vesa Huttunen) lisäksi toimiston palveluksessa toimii työtilanteesta riippuen 1-6 suunnittelijaa.

  Toimiston suunnittelukohteita löytyy Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Jyväskylästä, Raahesta ja Australian Canberrasta. Kohteita on esitelty useissa koti- ja ulkomaisissa alan julkaisuissa ja näyttelyissä sekä toimiston laatimia kilpailuehdotuksia on palkittu parissakymmenessä yleisessä arkkitehtuuri- ja kutsukilpailussa.

  Toimistolle on myönnetty vuonna 1996 Suomen Betoniteollisuusyhdistyksen Kaunis Betonijulkisivu tunnustus As Oy Helsingin Niittaajankujan suunnittelusta, vuonna 2003 Australian arkkitehtiliiton RAIA:n Special Jury Award Suomen Canberran suurlähetystörakennuksen suunnittelusta, vuonna 2005 Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan Rakentamisen Ruusu tunnustuspalkinto Koy Malmin Ässäkotien suunnittelusta sekä vuonna 2007 ensimmäinen Vantaan kaupungin Kehäkukka rakentamisen laatupalkinto As Oy Vantaan Silkinkulman ja As Oy Vantaan Silkinkaaren suunnittelusta.

  • Arkkitehtuuritoimisto Hirvonen - Huttunen
  • Salomonkatu 17 B, 00100 Helsinki (Kampin Autotalo, 9. kerros)
  • toimisto@hh-ark.fi (tai etunimi.sukunimi@hh-ark.fi)
  • 050 3791137 (Timo Hirvonen)

  As Oy Vantaan Silkinkulma ja Silkinkaari

  Suomen Canberran suurlähetystö